eur:
392.82
usd:
367.85
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A lovát is vitte beteglátogatóba

Felülvizsgálja az állatok bevitelére vonatkozó szabályait egy hawaii kórház, miután valaki egy ló társaságában látogatta meg beteg hozzátartozóját.

A férfit és a hátast - akik zavartalanul jutottak át a kórház hallján - csak a harmadik emeleten sikerült megállítaniuk a biztonsági őröknek.

A kórház illetékesei végül engedélyezték, hogy a beteg találkozzon a rokonával és a lóval, ám az eset hatására az intézmény szóvivője bejelentette: felülvizsgálják az állatok beviteléről szóló szabályokat.

Kutyákat és macskákat továbbra is be lehet vinni a kórházba, a szóvivő azonban hangsúlyozta: a betegeknek és a látogatóknak meg kell érteniük, hogy egy egészségügyi intézmény nem lónak való hely.

A Star Bulletin című lap úgy tudja: a férfi azután érkezett a kórházba, hogy a betegfelvételen dolgozók hazamentek. Azt sem vette észre senki, hogy a hallból telefonon felhívta rokonát, hogy az ne lepődjön meg, amikor beállít.

Miután az őrök kikísérték őket, a férfi egy, a kórház előtti parkolóban álló trélerre állította a pacit, és elhajtott.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×