eur:
393.67
usd:
364.6
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb gyilkosságra készült a rendőr, de pánikba esett

Felesége családjának több tagját is meg akarta ölni a brit Metropolitan Police munkatársa - vélik az ügyében nyomozó szakértők. A rendőr előbb nejével, majd az anyósával végzett, de pánikba esett, így nem tudta véghez vinni, amit eltervezett.

Nem csupán feleségét és anyósát, hanem nejének több másik családtagját is meg akarta ölni Garry Weddell - állítják az ügyében nyomozó rendőrök.

A londoni Metropolitan Police felügyelője, a 47 éves Weddell tavaly januárban végzett párjával, Sandrával, a gyilkosságot pedig igyekezett úgy beállítani, hogy öngyilkosságnak tűnjön. Kollégáinak azt mondta, hogy nejének holttestére a garázsban bukkant rá, a nyaka körül egy gumikötéllel, a nyomozók azonban zúzódásokat találtak a nő jobb csuklóján, ami arra utal, hogy dulakodott valakivel.

A férfit hónapokkal később vádolták meg felesége megölésével, aztán óvadék ellenében elengedték. Volt tehát ideje, hogy kitervelje, hogyan végez majd anyósával is.

A felügyelő idén januárban szánta el magát, lesben állt néhai felesége anyja, Traute Maxfield házánál, és amikor az hazaért, lelőtte, majd beült egy sörözőbe. Miközben iszogatott, az épület fölött elrepült egy rendőrségi helikopter, így Garry Weddel azt gondolhatta, hogy már kiderült, mit tett.

A férfi valószínűleg pánikba esett, ezért az egyik hertfordshire-i lövészklubhoz hajtott - ahol korábban már elrejtett egy pisztolyt és néhány lőszert - és végzett magával. Az ügyet vizsgáló nyomozók szerint ez mentette meg felesége családjának több tagját.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Spanyol szupervonat-gyártót vennének magyarok - Miért izgalmas ennyire a Talgo?

Spanyol szupervonat-gyártót vennének magyarok - Miért izgalmas ennyire a Talgo?

Pár hónapja már voltak pletykák, március elején pedig hivatalossá vált, hogy spanyol vonatgyártót venne egy magyar befektetői csoport, több mint 200 milliárd forintért. A hírek szerint a spanyol kormány igyekszik keresztbe tenni a Talgo nevű cég felvásárlásának, és nemrégiben felbukkanhatott egy újabb potenciális vevő is, így korántsem biztos a siker. Összeszedtük, hogy hol tart most a sztori, hogy mit gyárt pontosan a Talgo, és hogy miért kell ennyire a spanyol cég a magyar befektetőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×