eur:
394.23
usd:
370.14
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

"Hova lett a férfiasságom?"

Juan Pablo Di Pace argentin operaénekes szemére hányta a brit királyi operaháznak, hogy a Rigolettót reklámozó sajtóanyagban kitörölték meztelen nemi szervét

Az énekest azért dúlta fel az ügy, mert ebben az előadásban ő nem is játszik, sőt már nem is a társulat tagja, az operaház mégis egy 2001-es darabról készült fotósorozatot rángatott elő az új produkció beharangozására. Azokon a képeken Di Pace Ádám-kosztümben mutatkozott.

A londoni metróban elhelyezett plakátokon kissé finomabban oldották meg a dolgot: az érzékeny fertályt egy ráboruló köpeny takarja, ám a szóróanyagokkal nem sokat törődtek, egyszerűen eltüntették a művész férfiasságát.

"Ifjabb korában belement ebbe a dologba. Nem is volt még ügynöke, a teste nyilvánvalóan jó, s ezt ki is használták, mivel őszinte naivitással beleegyezett a fotózásba. Ma már 28 éves, és csupán azt kéri, hogy csináljanak egy másik plakátot - hiszen nincs is benne ebben a műsorban" - érvelt az ügyvédje.

Az operaház bejelentette, hogy nem fogja használni a kifogásolt képeket.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×