eur:
392.83
usd:
368.16
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Mészárszékké változtatta a gyilkos a családi házat

Értetlenül állnak a rendőrök az előtt a mészárlás előtt, amelyben hat embert, köztük két gyermeket öltek Memphis városában.

Hat holttestre, köztük két gyermekére bukkantak egy családi házban Memphisben. További három gyermeket életveszélyes állapotban találtak.

Az áldozatok egyik rokona riasztotta a rendőrséget, miután szerettei nem nyitottak ajtót hosszú időn keresztül. A rendőrök betörték az ajtót, és a nappaliban és a hálószobában bukkantak a holttestekre.

Legutóbb szombaton látták a házban lakókat, így a rendőrség csak annyit tudott megállapítani, hogy szombat és hétfő között történt a mészárlás.

A nyomozás nagy erőkkel folyik, de egyelőre nincs gyanúsítottja az ügynek, és azt sem tudják, mi lehetett a leszámolás indítéka. Betörésre utaló nyomokat sem találtak.

A rendőrök egyelőre annyit tudnak, hogy a házat Cecil Dotson bérelte, aki többször is megszegte a törvényt, és a gyilkosság előtt is a bíróságon kellett megjelenni. Azt egyelőre nem közölték, hogy a férfi is az áldozatok között van-e.

"Nagyon félek. Nem tudom, mi folyik itt" - közölte a férfi testvére, Nicole Dotson.

A közelben lakó Lennon Theus azt mondta, hogy nyolc lövést hallott szombat éjszaka. A férfi azonnal arra gondolt, hogy automata fegyverrel adták le a lövéseket, ám azt nem tudni, hogy miért nem értesítette a hatóságokat. Egy másik szomszéd is hallotta a lövéseket, de kiabálást, sikoltozást nem.

Még kórházban kezelik a házban talált tíz hónapos, négy- és hétéves gyereket, állapotuk továbbra is súlyos.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×