Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Mészárszékké változtatta a gyilkos a családi házat

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Értetlenül állnak a rendőrök az előtt a mészárlás előtt, amelyben hat embert, köztük két gyermeket öltek Memphis városában.

Hat holttestre, köztük két gyermekére bukkantak egy családi házban Memphisben. További három gyermeket életveszélyes állapotban találtak.

Az áldozatok egyik rokona riasztotta a rendőrséget, miután szerettei nem nyitottak ajtót hosszú időn keresztül. A rendőrök betörték az ajtót, és a nappaliban és a hálószobában bukkantak a holttestekre.

Legutóbb szombaton látták a házban lakókat, így a rendőrség csak annyit tudott megállapítani, hogy szombat és hétfő között történt a mészárlás.

A nyomozás nagy erőkkel folyik, de egyelőre nincs gyanúsítottja az ügynek, és azt sem tudják, mi lehetett a leszámolás indítéka. Betörésre utaló nyomokat sem találtak.

A rendőrök egyelőre annyit tudnak, hogy a házat Cecil Dotson bérelte, aki többször is megszegte a törvényt, és a gyilkosság előtt is a bíróságon kellett megjelenni. Azt egyelőre nem közölték, hogy a férfi is az áldozatok között van-e.

"Nagyon félek. Nem tudom, mi folyik itt" - közölte a férfi testvére, Nicole Dotson.

A közelben lakó Lennon Theus azt mondta, hogy nyolc lövést hallott szombat éjszaka. A férfi azonnal arra gondolt, hogy automata fegyverrel adták le a lövéseket, ám azt nem tudni, hogy miért nem értesítette a hatóságokat. Egy másik szomszéd is hallotta a lövéseket, de kiabálást, sikoltozást nem.

Még kórházban kezelik a házban talált tíz hónapos, négy- és hétéves gyereket, állapotuk továbbra is súlyos.