Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ótvaros, de sikeres a sztárénekesnő

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Pihenésre kényszerítik az orvosok Amy Winehouse-t, akinek a bőrén az ótvar egyik fertőző vállfaját fedezték fel. Közben a zűrzavaros magánéletű énekesnő újabb szakmai sikernek örülhet: első lemeze, a Back to Black deluxe kiadása ismét a slágerlisták élére repítette.

Pihenni kénytelen Amy Winehouse, akinél az orvosok fertőző ótvart állapítottak meg. A bőrbetegség egyben magyarázatot ad azokra a találgatásokra is, melyek szerint az énekesnő verekedésbe keveredett volna.

A bulvárlapok ugyanis a napokban olyan fényképeket jelentettek meg róla, melyeken úgy tűnt, mintha zúzódások lennének az arcán. Amy Winehouse szóvivője most megerősítette: az énekesnő bőrbetegséggel küszködik.

A betegség továbbterjedésének megakadályozására Amy Winehouse kénytelen lesz odahaza tölteni bizonyos időt. "Amy-nél ótvart diagnosztizáltak és közölték vele, hogy magas a fertőzésveszély, ezért a következő napokat odahaza tölti egyedül" - jelentette ki a szóvivő.

A magánéleti problémák közben az énekesnő újabb szakmai sikert könyvelhet el. A Grammy-díjak besöprése után ugyanis első lemeze, a Back to Black deluxe kiadása ismét a brit slágerlista élére került.

A lemez járt már ebben a magasságban, mégpedig valamivel több, mint egy éve, 2007 januárjában. A Back to Black a múlt héten még harmadik volt, most azonban megelőzte a Goldfrapp Seventh Tree és Mika Life in Cartoon Motion című albumát.