eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ótvaros, de sikeres a sztárénekesnő

Pihenésre kényszerítik az orvosok Amy Winehouse-t, akinek a bőrén az ótvar egyik fertőző vállfaját fedezték fel. Közben a zűrzavaros magánéletű énekesnő újabb szakmai sikernek örülhet: első lemeze, a Back to Black deluxe kiadása ismét a slágerlisták élére repítette.

Pihenni kénytelen Amy Winehouse, akinél az orvosok fertőző ótvart állapítottak meg. A bőrbetegség egyben magyarázatot ad azokra a találgatásokra is, melyek szerint az énekesnő verekedésbe keveredett volna.

A bulvárlapok ugyanis a napokban olyan fényképeket jelentettek meg róla, melyeken úgy tűnt, mintha zúzódások lennének az arcán. Amy Winehouse szóvivője most megerősítette: az énekesnő bőrbetegséggel küszködik.

A betegség továbbterjedésének megakadályozására Amy Winehouse kénytelen lesz odahaza tölteni bizonyos időt. "Amy-nél ótvart diagnosztizáltak és közölték vele, hogy magas a fertőzésveszély, ezért a következő napokat odahaza tölti egyedül" - jelentette ki a szóvivő.

A magánéleti problémák közben az énekesnő újabb szakmai sikert könyvelhet el. A Grammy-díjak besöprése után ugyanis első lemeze, a Back to Black deluxe kiadása ismét a brit slágerlista élére került.

A lemez járt már ebben a magasságban, mégpedig valamivel több, mint egy éve, 2007 januárjában. A Back to Black a múlt héten még harmadik volt, most azonban megelőzte a Goldfrapp Seventh Tree és Mika Life in Cartoon Motion című albumát.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×