eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A Zala folyóban találták meg a gázoló autót - képekkel

Zalaszentgrótnál, a Zala folyóban találták meg a rendőrök azt a személyautót, amellyel sofőrje egy héttel korábban cserbenhagyásos balesetet követett el - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baleset január 22-én, Zalaszentgróton történt. A sofőr autójával elütött egy kerékpárost, majd megállás nélkül továbbhajtott. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérüléseket szenvedett - közölte Csizmazia Péter.

A rendőrök egy héttel a baleset után találták meg a gyanúsítottat, ezt követően derült ki, hogy a férfi a Zalába gurította a balesetnél használt autót, amelyet a keszthelyi rendőrök a megjelölt helyen meg is találtak.

Az autót a tűzoltók és a speciális búvárok segítségével kiemelték a vízből, majd lefoglalták. A zalaszentgróti fiatalember ellen a Keszthelyi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×