eur:
393.73
usd:
368.36
bux:
66059.17
2024. április 24. szerda György

Brutális részletek a gyilkosságról: leszbikus csók a holttest felett

Két ausztrál lány csak vihorászott, miközben a bíróság előtt részletesen elmesélték, hogyan haldoklott az a 16 éves fiatal, akit megvertek és megfojtottak.

A két leszbikus lány, a 20 éves Jessica Ellene Stasinowsky és barátnője, a 19 éves Valerie Paige Parashumti 2006 decemberében megölte a 16 éves Stacey Mitchellt.

A két ausztrál lány már korábban beismerte tettét a bíróság előtt, de most részletesen is elmesélték tettüket. Mint kiderült, azért ölték meg a három nappal korábban megismert Stacey Mitchellt, mert idegesítette őket.

A pár leütötte egy betondarabbal a 16 éves lány, majd egy kutyalánccal megfojtották. Ezt követően mobiltelefon kamerájával felvették, hogy mennyire véres a lány teste.

A két lány a pulzust ellenőrizve állapította meg, hogy áldozatuk meghalt, majd a holttest felett csókolták meg egymást.

A gyilkosság egy 15 éves fiú ismerősük, David Ross John Haynes apjának a házában történt. A két lány arra kényszerítette a fiút, hogy nézze meg a felvételt, majd segítsen nekik feltakarítani a vértócsát. A holttestet végül egy szeméttárolóba dobták.

Négy nappal azután, hogy a lány eltűnését bejelentették, mindhármukat letartóztatták, mert a rendőrök megtalálták a fiatal lány holttestét a kukában.

A 15 éves fiút tavaly augusztusban a bíróság már két év börtönre ítélte, mert tudott a gyilkosságról, de azt nem jelentette be.

Az ügyész életfogytiglani börtönbüntetést kért a kegyetlen és szadista gyilkosság elkövetőire, míg a lányok ügyvédje azt mondta, vegyék figyelembe, hogy elismerték bűnösségüket.

Ítéletet márciusban hoz a perth-i bíróság, de az biztosnak tűnik, hogy legalább 15 évet rács mögött kell tölteniük a gyilkosoknak.

Kiderült az is, hogy Paige Parashumti már gyerekkorától kezdve rajongott a vámpírokért, és többször is ivott vért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×