Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Brutális részletek a gyilkosságról: leszbikus csók a holttest felett

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Két ausztrál lány csak vihorászott, miközben a bíróság előtt részletesen elmesélték, hogyan haldoklott az a 16 éves fiatal, akit megvertek és megfojtottak.

A két leszbikus lány, a 20 éves Jessica Ellene Stasinowsky és barátnője, a 19 éves Valerie Paige Parashumti 2006 decemberében megölte a 16 éves Stacey Mitchellt.

A két ausztrál lány már korábban beismerte tettét a bíróság előtt, de most részletesen is elmesélték tettüket. Mint kiderült, azért ölték meg a három nappal korábban megismert Stacey Mitchellt, mert idegesítette őket.

A pár leütötte egy betondarabbal a 16 éves lány, majd egy kutyalánccal megfojtották. Ezt követően mobiltelefon kamerájával felvették, hogy mennyire véres a lány teste.

A két lány a pulzust ellenőrizve állapította meg, hogy áldozatuk meghalt, majd a holttest felett csókolták meg egymást.

A gyilkosság egy 15 éves fiú ismerősük, David Ross John Haynes apjának a házában történt. A két lány arra kényszerítette a fiút, hogy nézze meg a felvételt, majd segítsen nekik feltakarítani a vértócsát. A holttestet végül egy szeméttárolóba dobták.

Négy nappal azután, hogy a lány eltűnését bejelentették, mindhármukat letartóztatták, mert a rendőrök megtalálták a fiatal lány holttestét a kukában.

A 15 éves fiút tavaly augusztusban a bíróság már két év börtönre ítélte, mert tudott a gyilkosságról, de azt nem jelentette be.

Az ügyész életfogytiglani börtönbüntetést kért a kegyetlen és szadista gyilkosság elkövetőire, míg a lányok ügyvédje azt mondta, vegyék figyelembe, hogy elismerték bűnösségüket.

Ítéletet márciusban hoz a perth-i bíróság, de az biztosnak tűnik, hogy legalább 15 évet rács mögött kell tölteniük a gyilkosoknak.

Kiderült az is, hogy Paige Parashumti már gyerekkorától kezdve rajongott a vámpírokért, és többször is ivott vért.