Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kokaint és extasyt is szedett a tragikus sorsú hollywoodi sztár

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem csupán gyógyszereket, hanem kokaint és extasyt is többször szedett Heath Ledger, akit kedden találtak meg holtan New York-i lakásában. Ismerősök szerint az állandó vad bulik miatt szakított a 28 éves korában elhunyt sztárral a menyasszonya.

A boncolás nem tudta megállapítani Heath Ledger halálának okát, azt azonban a rendőrök elárulták, hogy többféle altatót és antidepresszánst is találtak a színész lakásán. A gyógyszerek közül legalább hármat Európában írtak fel neki, ahol a múlt hétvégén forgatott.

A toxikológiai eredményekre még legalább tíz napot kell várni, akkor derül ki, hogy valóban gyógyszer túladagolás okozta-e a halálát.

Azóta azonban az is kiderült, hogy Ledger többször is fogyasztott kábítószert - méghozzá Naomi Campbell társaságában. A modell egykori munkatársa, aki 2001 és 2004 között dolgozott Capmbellel, elárulta, hogy a fiatal színész első hollywoodi sikerei idején kezdett kábítószerezni.

"Amikor Naomi mellett dolgoztam, többször is láttam Heath-et kábítószerezni. Egyszer Naomi Bel Air Hotelben lévő bungalow-jában voltunk. Heath megkérdezte Naomit, van-e kokainja - ezt mindig nekem kellett beszerezni -, és emlékszem, egy egész csomaggal adtunk neki" - árulta el Rebecca White.

Rebecca néhány nappal később is vitt a színésznek kokaint. Õ mesélt arról is, hogy a vad bulikon, amelyeket többek között P. Diddy szervezett, a színész gyakran megmutatta azt az oldalát, amelyet a közönség soha nem láthatott.

Naomi Campbell azóta túl van az elvonón, és már tiszta - tette hozzá. "A bulik komolyan megrontották Heath kapcsolatát Michelle Williamsszel, aki nagyrészt emiatt szakított vele" - állítja az egykori asszisztens.