eur:
394.78
usd:
370.89
bux:
65150.27
2024. április 19. péntek Emma

Kellemetlen leleplezés a sztárról: "Nincs neki túl nagy"

Hűtlenséggel vádolják a Chelsea angol válogatott hátvédjét, Ashley Cole-t. A futballista állítólag egy fodrászlánnyal hancúrozott egy átmulatott este után. A labdarúgó felesége a Girls Aloud nevű lányegyüttes szép énekesnője, Cheryl Cole, és eddig úgy tűnt, boldog kapcsolatban élnek.

Egy 22 éves angol nő, Aimee Walton részletesen beszámolt arról, hogyan ismerkedett meg a Chelsea sztárjával egy klubban, és miként töltötték együtt az éjszakát.

A 22 éves fodrásznő barátaival egy London központjában lévő klubban iszogatott. Ide tért be haverjaival Ashley Cole is a december 8-i Sunderland elleni mérkőzés után.

A koktélokat szorgalmasan vedelő futballista és társasága meghívta a lányt és annak barátait a klub VIP-részlegébe.

"Nem tudta levenni a szemét rólam"

"Ashley már spicces volt, nem tudta levenni a szemét rólam, de nem jött oda beszélgetni. Tudtam ki ő, de sohasem nyűgöztek le a focisták, csak élveztem az ingyen italokat" - emlékezett vissza a nő.

Aimee Walton hozzáfűzte, hogy az este végén a labdarúgó egyik barátja azt mondta neki: "Ashley veled akar hazamenni."

"Ahogy sétáltunk ki a klubból, megkérdeztem tőle, hogy mi van a feleségével, Cheryllel, de konokul hallgatott. Emlékszem, arra gondoltam, hogy egy nős férfival megyek haza, akinek a felesége az egyik leghíresebb énekesnő. Megkérdeztem azt is, hogy nem fog-e bajba kerülni Cheryl előtt, de azt felelte, a felesége pontosan tudja mit csinál, csak nem szabad, hogy rajtakapják" - mondta el a 22 éves nő.

"Nem érdekli, hogy megcsalja a feleségét"

"Ez nagyon meglepett, mivel azt mutatta, egyáltalán nem érdekli, hogy megcsalja a feleségét. Megkért, hogy ne szóljak erről az egészről senkinek" - tette hozzá Aimee Walton.

A 27 éves focista ezt követően rácsapott a nő fenekére, állítólag akkora erővel, hogy jegygyűrűjének a nyoma is ott maradt.

A társaság Ashley Cole egyik barátjának kétszintes lakásába ment, hogy folytassák a bulizást. A futballista azonban annyira kiütötte magát az itallal, hogy már az autóban hánynia kellett.

A labdarúgó barátai a nappaliban iszogattak, miközben Ashley Cole és Aimee az egyik emeleti hálószobába mentek fel.

"Kicsit részeg voltam, tudtam, hogy ő házas, és rosszul éreztem magam amiatt, mert tudtam, hogy mi fog történni. Elmentem a mosdóba, és mire visszaértem a szobába, csak egy boxer volt rajta. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó teste van" - fogalmazott a nő.

"Elkezdett fogdosni, majd szeretkezni kezdtünk, de abba kellett hagyni, mert ismét hánynia kellett. A padlóra okádott, ez elég undorító volt" - tette hozzá Aimee.

Ashley Cole-nek azonban nem szegte kedvét az incidens, és folytatták a szeretkezést. Később pár barátjuk benyitott a szobába, ezért újra abba kellett hagyniuk, de végül befejezték az aktust.

"Vad volt, igazán durva az ágyban. Tudta, hogy mit kell csinálni, és elég jó volt, noha nincs neki túl nagy" - mondta a nő.

Bocsánatot kért a megcsalt feleségtől

Az este óta eltelt másfél hónapban azonban a 22 éves fodrásznő már megbánta amit tett, és bocsánatot kért a megcsalt feleségtől.

"Remélem, hogy a felesége, Cheryl rájön, milyen ember is ő valójában, egy hazug" - közölte Aimee Walton.

A Chelsea játékosa 2006 nyarán vette feleségül a Girls Aloud nevű lányegyüttes énekesnőjét, és sokan a második David és Victoria Beckhamnek kiáltották ki a párt.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×