Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Johnny Depp léphet Heath Ledger helyére: "megrendítő pillanat lenne"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Alig hat hét volt hátra Heath Ledger utolsó filmjének forgatásából, amikor az ausztrál filmcsillag egyelőre tisztázatlan körülmények között életét vesztette New York-i lakásában. A mozi rendezője, Terry Gilliam most azt tervezi, hogy Johnny Deppet kéri fel a szerepre.

Terry Gilliam rendező szerint Johnny Depp állhat a hét elején tragikus hirtelenséggel elhunyt Heath Ledger helyére az ausztrál filmsztár legutóbbi filmjének, a The Imaginarium of Doctor Parnassus című alkotásnak főszerepében.

"Van egy olyan rész a filmben, amikor a Heath által alakított karakter belezuhan egy varázstükörbe. Ezen a ponton lehetőség lenne arra, hogy másik személlyé változzon - itt jöhetne be a filmbe Johnny Depp. Ez egy különös, időutazásos mozi, így Heath figurája könnyen átváltozhat. Megrendítő pillanat lenne" - fogalmazott Terry Gilliam.

Közben egyre több részlet derül ki Heath Ledger halálával kapcsolatban is. Nyilvánosságot kapott például, hogy alig három nappal a halála előtt az ausztrál színész csúnyán összekapott a Doctor Parnassus forgatásán a főnökeivel, mivel azok nem voltak hajlandóak újraforgatni egy jelenetet, mellyel a tökéletességre törekvő sztár elégedetlen volt.

"Ez is jelzi, milyen állapotban volt Heath élete utolsó napjaiban" - nyilatkozta az eset kapcsán egy bennfentes. A színész barátja, Sophie Ward ausztrál modell közben elárulta: Heath Ledger nem tudott túljutni a korábbi párjával és gyermeke anyjával, Michelle Williams-szel történt szakításon és nagyon hiányzott neki a kislánya is.