eur:
393.59
usd:
368.47
bux:
66213.5
2024. április 24. szerda György

Meglepő sztárvallomás: "Három éve nem értem nőhöz"

Saját bevallása szerint három éve nem szexelt Lenny Kravitz. Az énekes ráadásul nem is hajlandó feladni a cölibátust - egészen addig, amíg meg nem találja a tökéletes nőt.

Ha pedig megtalálja, akkor feleségül is veszi - nyilatkozta a 43 éves énekes a Maxim magazinnak. Addig viszont nem érint nőt. "Erre fogadalmat tettem" - jelentette ki.

Kravitz elmondta a lapnak, hogy bárhol is van, mindig megkörnyékezik a nők, ő azonban nem csupán a testüket nézi, hanem az eszüket és a lelküket is.

Az énekes egyébként már volt nős: 1987-ben vette feleségül a Cosby Show sztárját, Lisa Bonetet; 1993-ban váltak el. Lányuk, Zoe Isabelle 19 éves.

A válás óta Kravitz-ot jó néhány sztárhoz fűzte romantikus kapcsolat, hiszen járt Madonnával, Nicole Kidmannel, Penelope Cruzzal, Kylie Minogue-gal, Venassa Paradis-val, Natalie Imbrigliával és Adriana Limával.

A szex helyett azonban mostanában Grammy-díjas Kravitz a karrierjére koncentrál: márciusban kanadai koncertkörútra indul, nyolcadik stúdiólemezének, az "It Is Time for A Love Revolution"-nak a dalaival.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×