eur:
394.51
usd:
369.85
bux:
65193.1
2024. április 19. péntek Emma

Szerepei miatt kényszerült altatókra a tragikus sorsú filmsztár

Nem derült ki egyértelműen a boncolásból, mi okozta Heath Ledger halálát, így további vizsgálatokat kell végezni. A hatóságok szerint a vizsgálat még legalább tíz napot vesz igénybe. Bár a család és a barátok kizártnak nevezték, hogy a 28 éves sztár öngyilkos lett volna, több ismerőse állítja: a színésznek súlyos pszichés problémái voltak, és egyáltalán nem törődött az egészségével.

Egy név nélkül nyilatkozó filmproducer szerint Ledger mogorva lett az után, hogy szakított menyasszonyával, Michelle Williamsszel, aki a sztár halálhírére Svédországból New Yorkba repült kétéves kislányukkal, Matildával.

A rajongók nehezen tudják elképzelni, hogy egy olyan jóképű, vonzó, híres, gazdag és tehetséges embert, mint Ledger, bármi is depresszióssá teheti. Ezzel kapcsolatban a producer, aki jól ismerte a párt, emlékeztette arra, hogy a sztár is ember, akit éppen úgy megviselnek a magánéleti kudarcok, mint bárki mást.

A rendőrség egyelőre nem talált arra utaló jelet, hogy a színész öngyilkos lett volna, így a nyomozás során megvizsgálják azt a lehetőséget is, hogy a halálát gyógyszer túladagolás okozta - közölte a New York-i rendőrség szóvivője, Paul Browne.

A sztár szóvivője közleményt adott ki, amelyben arra kéri a sajtót, hogy tartsa tiszteletben a család érzéseit, ne zaklassa őket, és s vizsgálat lezárulásáig ne közöljön spekulációkat a halál okával kapcsolatban.

Altatók és szorongásoldók

Lapinformációk szerint Ledger New York-i lakásában több doboz Xanaxot és Váliumot találtak - a szorongásoldó gyógyszereket a színésznek írták fel. A teste közelében pedig többféle altatót találtak.

A színész egy novemberi interjúban bevallotta, hogy a Todd Haynes Bob Dylan mozijának a forgatása miatt nagyon sok stressz érte, de még nehezebb feladat volt a számára a Sötét lovag című filmben eljátszani a "pszichopata, tömeggyilkos, zéró empátiával rendelkező, skizofrén bohóc" Joker szerepét.

"A múlt héten jó, ha két órát tudtam aludni éjszakánként. Nem tudok leállni, állandóan jár az agyam" - mondta akkor a The New York Timesnak, és azt is elismerte, hogy emiatt kénytelen altatót szedni.

A ház gondnoka beszámolt arról, hogy Ledger az utóbbi időben nagyon szomorúnak tűnt. A helybeliek gyakran látták őt a környéken a kislányával sétálni és fagylaltozni.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Az iráni FARS hírügynökség szerint három robbanást lehetett hallani Iránban Iszfahán tartományban egy katonai bázison, ahol vadászgépek állomásoznak. Egy amerikai tisztviselő azt mondta, hogy Izrael mért csapást Iránra, a létesítmény nem nukleáris volt. Az iráni légvédelmet aktiválták. Napközben kétértelmű nyilatkozatok születtek azzal kapcsolatosan, valóban Izrael támadott-e, Teherán eddig nem vádolta ezzel meg a zsidó államot, a Hamász viszont igen. Közben Szíriát is támadás érte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×