eur:
392.91
usd:
366.3
bux:
66797.48
2024. április 25. csütörtök Márk

Flint kapitány forog a sírjában: reklámnak minősül a kalózzászló

A reklámtörvény miatt be kell vonnia halálfejes, lábszárcsontos kalózzászlóját a kertjében egy asszonynak Nagy-Britanniában, legalábbis erre szólította fel a helyi önkormányzat.

A 47 éves whitchurchi nő tréfás ajándékként kapta egy barátjától a lobogót, és viccből aggatta ki házának kertjében. Amikor aztán megkapta az önkormányzattól a felszólító levelet, azt hitte, az is csak vicc.

A városháza azonban felvilágosította, hogy komolyan írták a levelet, mivel csak nemzeti vagy területi zászlókat szabad kiakasztani külön engedély nélkül, minden más lobogóhoz hivatalos
hozzájárulás szükséges, mert reklámnak minősül.

Hogy ugyan mit reklámoz egy kalózzászló, arra nem tért ki az önkormányzat.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×