eur:
395.05
usd:
370.93
bux:
65061.82
2024. április 19. péntek Emma

"Õrült vagyok, és ezzel a férjem is egyetért"

Õrültnek nevezte magát Diana - állítja egykori belsőépítésze, aki szerint a walesi hercegnő azt is elárulta neki: úgy érzi, apósa holtan akarja látni.

"Õrült vagyok, és ezzel a férjem is egyetért" - mondta állítólag Diana hercegnő, amikor 1992-ben az énekes-színésznő Barbra Streisanddal találkozott, aki megkérdezte tőle, hogy boldog-e.

A hercegnő állítólag, Károly hercegre utalva, hozzátette: "egy otthonban akar kezeltetni".

Diana szavait egykori belsőépítész barátja, a párbeszédnél jelen lévő Roberto Devorik idézte fel a hercegnő halálának körülményeit vizsgáló esküdtszéki tárgyaláson.

Devorik szerint Dodi al-Fayed elbolondította a walesi hercegnőt, akit fojtogatott a szaúdi üzletember bőkezűsége és rá irányuló figyelme. "Azt hiszem, egészen haláláig a walesi herceget szerette" - fűzte hozzá Roberto Devorik.

A férfi arról is beszélt, hogy egy alkalommal, amikor egy repülőtéren Diana észrevett egy apósát, Fülöp herceget ábrázoló plakátot, rámutatott, és közölte: "holtan akar látni".

Csalás?

A meghallgatáson megszólalt Diana médiuma is, aki beszámolt arról, hogy rossz érzése volt, amikor a hercegnővel beszélt, csupán néhány órával a végzetes autóbaleset előtt.

Rita Rogers elmondta: unszolta Dianát, hogy utazzon haza Párizsból. "Azt mondta, 'óvatos leszek, Rita, megígérem, megvacsorázom a Ritzben és hazamegyek'" - tette hozzá a médium.

A bíróságon azt is kiderült, hogy Dodi al-Fayed apja, Mohamed Fayed arra utasított egy testőrt, Ben Murrellt, hazudjon az újságíróknak Dianáról és a fiáról, hogy úgy tűnjön, nagyon szerelmesek.

Ben Murrell azt is elmondta a meghallgatáson, hogy azt kérték tőle: "hallgattassa el" őrtársát, Trevor Rees Jonest, aki túlélte az autóbalesetet, hogy az ne beszélhessen a francia nyomozókkal, amikor a kórházban feküdt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×