eur:
393.75
usd:
365.49
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Járni tanul a félember - sokkoló képek csak felnőtteknek

Tizenhárom évvel ezelőtt egy kamion gyakorlatilag kettévágta Peng Sui-lint. A kínai férfi a csodával határos módon - és az orvostudománynak köszönhetően - életben maradt, annak ellenére, hogy teste derékban végződik. Most pedig egy speciális művégtaggal járni tanul.

Borzalmas baleset történt 1995-ben a kínai Senzen városa mellett, amikor egy kamion elütötte Peng Sui-lint. A kínai férfit gyakorlatilag két darabban találták meg a helyszínre érkező mentők, ám ő csodával határos módon életben maradt.

Az orvosok a kórházban megállapították, hogy a férfi deréktól lefelé menthetetlen, ám több műtéttel sikerült megmenteni a felsőtestét és így az életét is.

A ma mindössze 78 centiméteres férfi derekára a fejéről ültettek be bőrt, így óvva meg szerveit a külső hatásoktól.

Ez a megoldás sem volt azonban tökéletes, hiszen a bőr túl gyenge volt ahhoz, hogy megtartsa belső szerveit, ezért a műtétet követő hónapokat vízszintes helyzetben kellett töltenie.

Peng Sui-lin hatalmas lelkierőről tanúbizonyságot téve megtanult a kezével járni, majd körülnézett, hogy hátha talál olyan céget, amely a neki szükséges művégtagokat le tudja gyártani.

Sikerrel járt, így ma már járni tanul és lehetőségeihez mérten képes az ép emberek mindennapi életét élni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×