eur:
395.51
usd:
372.02
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Segítségért könyörgött levelében az öngyilkosságra készülő sztár

Jobb lett volna, ha meghalok - olvasható abban a tragikus hangvételű levélben, amelyet a családi problémákkal küzdő énekesnő, Britney Spears hagyott el nemrég.

A levelet az egykori sztár egyik barátja találta meg Britney Spears fürdőszobájában. Ebben a híresség arról számolt be: nem biztos abban, hogy túléli azt a tragédiát, amelyet családja széthullása és karrierjének megtörése jelent számára.

Nemrég olyan hírek is megjelentek az amerikai sztárról, hogy nemcsak mániás depressziós, hanem elképzelhető, hogy többszörös személyiséggel bír, úgynevezett bipoláris betegségben szenved.

A levél megtalálója azt is megjegyezte, hogy az írás nagyon szomorú hangvételű. Britney beszámolt benne arról, hogy mennyire egyedül érzi magát, és emiatt milyen igazságtalannak tartja az életet. Sőt, azt is papírra vetette, hogy már nem bízik az emberekben.
 
A sztár az írás tanúsága szerint úgy érzi: már sosem lesz képes azt nyújtani az embereknek, amit várnak tőle, emiatt úgy érzi, talán jobb lett volna, ha meghal.

A megtaláló szerint a levél segélykérés a külvilágtól. Erről beszélt is a hírességgel, aki azonban mindezt nem ismerte el, csak nevetett, és azt mondta: mindenki gondol a halálra.

Britney Spearsről korábbi férje nemrég azt nyilatkozta: attól fél, hogy agyonlövi gyermekeit.

Kevin Federline ezért egyszer ki is hívta a rendőrséget az  énekesnőhöz, Britney azonban ezt követően nem a rendőrségen, hanem egy kórházban kötött ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×