eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Rambo nem megy Irakba

Meggondolta magát Sylvester Stallone, aki korábban azt nyilatkozta, hogy legújabb Rambo-filmje valószínűleg Irakban vagy Afganisztánban játszódik majd. A színész-rendező most közölte: megváltoztatta álláspontját.

Mégsem Irakban vagy Afganisztánban harcol majd Rambo, miután Sylvester Stallone közölte: meggondolta magát. A színész-rendező azt mondta: a két országban harcoló amerikai katonák iránti tiszteletből döntött úgy, hogy máshová helyezi a sorozat következő darabjának színhelyét.

A legújabb Rambo-film ehelyett Burmában játszódik majd, és a minél nagyobb élethűség kedvéért a Thaiföld északi részén található őserdőkben forgatják majd.

"Úgy gondoltam, hogy ha a film Irakban vagy Afganisztánban játszódna, az sérthetné az ott harcolók érzéseit, hiszen nyilván rosszul esne nekik, hogy jön egy elképzelt karakter és egy csapásra mindent megváltoztat" - érvelt döntése mellett Sylvester Stallone, aki szerint egy Burmában játszódó történet sokkal életszerűbb lehet.

A Rambo sorozat negyedik része így valószínűleg az utóbbi hónapokban elsősorban az ország katonai vezetése által levert békés demonstrációk miatt a hírekbe került Burmában játszódik majd.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×