eur:
394.28
usd:
370.33
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla

Öt emelet zuhanás után csak a foga tört ki

Horvátországban egy fiatalember kizuhant az ötödik emeletről, de szinte sértetlenül élte túl az esést.

A dél-adriai kikötővárosban, Splitben élő 34 éves Goran Cica a barátaival mulatozott a lakásában, amikor a baleset történt.

A férfi 13 métert esett. Mivel nem érzett fájdalmat, haza akart menni, de a barátai rábeszélték, hogy várja meg a mentőket.

Goran Cica egy napilapnak elmondta, hogy a zuhanás eredményeként a jobb lába meghúzódott, három kisebb vágás van a fején és kitörött egy foga.

Történt már hasonló csoda

A horvát fiatalember esete nem az első, amikor valaki túlél egy ilyen esést. Tavaly augusztus végén egy németországi alvajáró esett ki negyedik emeleti lakásának ablakából.

A Spiegel Online jelentése szerint a 17 éves fiú a baleset előtt nemrég költözött új lakásába az ország egyik keleti városában, Demminben.

Az alvajáróra a rendőrség bukkant rá. A fiú, aki kéz- és lábtöréssel megúszta a 10 méteres zuhanást, megtalálásakor még mindig aludt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×