eur:
394.65
usd:
370.5
bux:
66442.01
2024. április 16. kedd Csongor

Más-más színészt kedvelnek a demokraták és a republikánusok

Sorozatban másodszor lett Denzel Washington az amerikaiak kedvenc filmszínésze - derült ki egy friss felmérésből.

A közvélemény-kutatás szerint az Oscar-díjas színész főleg a demokrata szavazók körében tartolt, míg a republikánusok Tom Hankset nevezték meg kedvenc sztárjuknak.

A kutatást végző cég igazgatója, Regina Corso kifejtette: ezen az eredményen nem lehet csodálkozni, ha megnézzük, hogy milyen filmekben szerepelt a két színész.

"Ha a Forrest Gumpra, vagy az Apollo 13-ra gondolunk, ezek a hagyományos, amerikai értékeken alapuló filmek, ezért hajlanak Tom Hanks felé a republikánusok" - vélekedett az igazgatónő.

Regina Corso hozzátette: Denzel Washington filmjeiben a faji kérdés általában előkerül, márpedig az afroamerikaiak legtöbbje demokrata voksoló az Egyesült Államokban.

A Karib-tenger kalózai trilógia sztárja, Johnny Depp négy helyet javított tavalyi helyezésén, így a harmadik lett, megelőzve Julia Robertset, aki a legjobb női színész a népszerűségi listán.

A kutatás 1994-es elindulása óta valamennyi évben szerepel az első tízben az 1979-ben elhunyt John Wayne, az egykori westernsztár most a hatodik lett. Matt Damon és Sean Conney holtversenyben a hetedik, Sandra Bullock a kilencedik, míg Bruce Willis a tizedik lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×