Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ronaldo újabb botránya: örömlányokkal hancúrozott Rómában

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Hiába szerzett mesterhármast Cristiano Ronaldo a Newcastle elleni angol szombati bajnokin, nem csak remek teljesítményétől, hanem újabb botrányától is hangos a sajtó.

A Manchester United portugál klasszisa kimaradt csapata balhés karácsonyi bulijából, ám a lemaradást gyorsan igyekezett pótolni: Rómában két örömlánnyal bulizott.

A 22 éves sztárlabdarúgó múlt vasárnap, csapata Aston Villa elleni FA Kupa-mérkőzése után utazott az olasz fővárosba, és a piros lámpás negyedbe ment kikapcsolódni.

Egy szemtanú elmondta, hogy Cristiano Ronaldo és egy barátja egy sztriptíz bárba tért be, drága pezsgőt rendeltek.

Egy órán át tartózkodtak a klubban, majd két prostituáltat rendeltek az ötcsillagos szállodai szobájukba. "Úgy fizették ki a lányokat, hogy mindkettejükkel ágyba bújjanak" - tette hozzá a névtelenséget kérő forrás.

A szálloda egyik vendég arról számolt be, hogy a portugál focista egyedül ment vissza a hotelbe taxival, a lányokat pedig barátja hozta később.

Az egyik lány spanyolnak tűnt, hosszú és göndör haja volt - tette hozzá. A lányok mintegy két órát töltöttek a manchesteri sztárfocista és barátja szobájában.

"Láttam Ronaldót másnap, és egy óriási vigyor volt a képén" - mondta a férfi.

A News of the World című brit bulvárlap munkatársai meglátogatták a bárt, ahol két román lány elmondta: sok híresség tér be a klubba, néhány napja Cristiano Ronaldo is itt járt.

"Nekem nem tetszett, mert olyan gőgös volt" - mondta az egyik táncoslány.

Cristiano Ronaldónak nem ez az első hasonló botránya: tavaly ősszel öt luxusprostituáltat rendelt villájába.