eur:
392.91
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Holtan találták a felesége meggyilkolásával vádolt rendőrtisztet

Vélhetően öngyilkos lett az a brit rendőr, akit felesége meggyilkolásával vádoltak. Garry Weddel a gyanú szerint anyósával is végzett, mielőtt megölte magát.

A felesége meggyilkolásával vádolt, de szabadlábon lévő 47 éves brit rendőrtiszt, Garry Weddell holttestét szombat délelőtt találták meg a broomhilli lövészklub közelében fekvő erdőben.

Nem sokkal később egy idős nő holttestére bukkantak egy nagy-britanniai falu egyik házában. A nőről, Traute Maxfieldről kiderült, hogy a rendőrtiszt anyósa volt.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi előbb megölte anyósát, majd magával is végzett.

A 47 éves rendőrtisztet korábban felesége meggyilkolásával vádolták, de 200 ezer fontos óvadák ellenében szabadlábra helyezték.

A vádak szerint Garry Weddel 2006 decemberében veszett össze feleségével, akit hűtlenséggel gyanúsított. A házaspár viszonya ezt követően megromlott, és a nő beadta a válókeresetet.

Tavaly január végén azonban nyoma veszett a 44 éves nőnek. Sandra Weddell holttestét végül a család dunstable-i házának garázsában találták meg, nyaka köré egy kábelt tekertek, ezzel fojtották meg, de az esetet öngyilkosságnak beállítva.

A rendőrök a nyomozás során hamar eljutottak a férjhez, és tavaly nyáron őrizetbe vették a rendőrtisztként dolgozó férfit, ám óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

A felesége meggyilkolásával vádolt rendőrtiszt tárgyalása májusban folytatódott volna.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Már fizetni kellett a velencei belépésért

Már fizetni kellett a velencei belépésért

Több mint 113 ezren léptek be Velencébe csütörtökön, de csak töredékük vette meg a fejenkénti öteurós belépőjegyet - közölte Velence polgármesteri hivatala a városban bevezetett fizetős belépési rendszer első napján. Április 25. nemzeti ünnep volt Olaszországban, ezért az átlagosnál magasabb volt a látogatók száma.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×