Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Különös bosszút áll az elhunyt gengszter özvegye

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Három mobiltelefonjával együtt hamvasztották el a skót szervezett bűnözés egyik jelentős alakját, Tam McGrawt. Özvegye a koporsóba hajította a mobilokat, amelyeken megtalálta férje titkos szeretőinek sikamlós üzeneteit.

Margaret McGrawnál az vágta ki végleg a biztosítékot, hogy levelet kapott néhai férje egyik szeretőjétől. A fiatal nő ebben engedélyt kért az özvegytől arra, hogy részt vehessen a gengszter gyászszertartásán.

A néhai bűnöző egyik közeli ismerőse azt állítja, Margaret azért jelentette be, hogy házasságra lép a család barátjával, Jim McMinimee-vel, mert így akar bosszút állni halott férjén annak kicsapongásai miatt.

"Margaret Tam halála után jött rá, hogy a férjének három nővel volt viszonya. Rábukkant három mobiltelefonra, amelyek tele voltak sikamlós szöveges üzenetekkel a szeretőktől, ettől pedig dührohamot kapott" - mondta az ismerős.

A nő annyira feldühödött, hogy férje koporsójába hajította a telefonokat, így azokat a holttesttel együtt elhamvasztották.

A forrás szerint az özvegy már azt is megtudta, hogy férje elképesztően drága ajándékokat vett barátnőinek. Egyikük egy csúcskategóriás BMW kabriót kapott, míg a másik, aki mindössze 22 éves, fodrászszalont.

"Tam mindig úgy beszélt Margaretről, mint az erősségéről. Õ volt, aki a pénzt kezelte és az üzletet felügyelte, mindent rábízhatott" - mondta az ismerős, aki szerint a gengszter azért keresett vigaszt más nőknél, mert megromlott házassága.

"Tam tényleg törődött ezekkel a lányokkal, akik fiatalok voltak és kábítóak. Nem a külseje, hanem a pénze miatt vonzódtak Tamhez" - tette hozzá a forrás, aki szerint az özvegy Margaret nem tette bölcsen, hogy bejelentette közelgő frigyét, ezzel ugyanis a gengszter sok barátját feldühítette.

Margaret leendő apósa, a most 77 éves idősebb James McMinimee nyomozóként dolgozott, gyilkossági ügyekkel foglalkozott Glasgowban, mielőtt nyugdíjba vonult volna.