eur:
394.1
usd:
370.28
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Kábítószer ölhette meg a műkorcsolyázót

Kábítószer végezhetett az egykori amerikai műkorcsolyázóval, az 1990-es világbajnokságon ezüstérmet szerzett Christopher Bowmannel. A negyvenévesen elhunyt sportolóra egy motelszobában találtak rá.

Csütörtökön, néhány perccel dél után holtan találták egy Los Angeles-i motelszobában az egykori amerikai műkorcsolya-bajnokot, Christopher Bowmant.

A szakértők szerint a sportolóval kábítószer-túladagolás végezhetett. Bowman régóta küzdött drogproblémákkal: önéletrajzi könyvében is írt erről.

A boncolást a hétvégén végezhetik el, az azonban, hogy pontosan mi okozta az egykori műkorcsolyázó halálát, valószínűleg csak hetek múlva derül ki.

Christopher Bowman, aki karrierét gyerekszínészként kezdte - A farm, ahol élünk című sorozatban szerepelt -, 1989-ben és 1992-ben lett amerikai bajnok, és két műkorcsolya-világbajnokságon is érmet szerzett, valamint részt vett az 1988-as és 1992-es téli olimpián: előbb hetedikként, majd negyedikként végzett.

A korcsolyázó az utóbbi években edzősködött, televíziós kommentátori munkákat is vállalt, és visszatért a színészkedéshez: a Down and Distance című Brian de Palma-filmben szerepelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×