eur:
394.21
usd:
370.76
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Tom Cruise a szcientológusok második embere?

Jövő héten kerül a boltokba Andrew Morton Tom Cruise-ról szóló könyve, melyben a korábban több botrányos könyvet író szerző azt állítja, hogy a Tom Cruise a Szcientológia Egyház második embere. A korábban Diana walesi hercegnőről és Monica Lewinskyről is könyvet írt szerző azt is állítja, hogy nem kizárt: Tom Cruise és Katie Holmes gyermekének biológiai apja az egyházalapító L. Ron Hubbard.

Ismét szenzációhajhász könyvet írt Andrew Morton, aki korábban a Diana walesi hercegnőről és a Bill Clinton volt amerikai elnök szexbotrányának női főszereplőjéről, Monica Lewinskyről adott ki műveket.

Andrew Morton szerint például a közismerten a Szcientológia Egyház hívének számító Tom Cruise immár a szervezet második embere. A szerző állítja: a színész azzal zsarolta meg volt feleségét, Nicole Kidmant, hogy ha kritizálni meri az egyházat, akkor kiteregeti a nő szexuális titkait.

Andrew Morton szerint egyes egyháztagok nem tartják kizártnak, hogy a 45 éves színész és Katie Holmes közös gyermeke, a másfél éves Suri biológiai apja az egyházalapító L. Ron Hubbard, akinek lefagyasztott spermiumával termékenyítették meg a színésznőt.

Tom Cruise ügyvédjén keresztül közölte, hogy a könyv rágalom és megjelenése napján, január 15-én 50 millió fontos (17 milliárd forintos) kártérítési pert indít a szerző ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×