eur:
394.06
usd:
365.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb gyereket szeretne Tom Cruise és Katie Holmes

Újabb közös gyermeket, ezúttal fiút szeretne a Tom Cruise - Katie Holmes házaspár, ám egyelőre nem sok sikerrel próbálkoznak. A színészpár éppen ezért már orvosi segítséget kért, hogy a 2006-ban született Surinak mihamarabb testvére születhessen.

Nagyon szeretne még egy közös gyermeket Tom Cruise és Katie Holmes. A hollywoodi színészpárnak 2006 áprilisában született meg közös kislánya, Suri. A házaspár tavaly nyáron gondolta úgy, hogy jó lenne, ha a kislánynak testvére születne, lehetőleg fiú.

Az elhatározást tett is követte, ám sikertelenül próbálkoztak, így a legfrissebb hírek szerint Katie Holmes azt tervezi, hogy még januárban specialistához fordul.

"Nagyon felkavarja a kialakult helyzet. Semmi mást nem szeretne jobban, mint egy fiút ajándékozni Tomnak" - mondta a színésznő egyik ismerőse.

"Katie szerint már a nyár óta próbálkoznak azzal, hogy teherbe essen, ám egyelőre sikertelenül. Ezért leültek egymással és arra az elhatározásra jutottak, hogy jobb, ha Katie felkeres egy szakembert" - tette hozzá a forrás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×