eur:
393.24
usd:
367.98
bux:
66057.1
2024. április 24. szerda György

Nicole Kidman szárnyal a boldogságtól

Nicole Kidman szerint fantasztikus érzés, hogy legújabb filmjére, Az arany iránytűre nyugodtan elviheti gyermekeit, így most már ők is tudják, hogy anyjuk híres ember.

Igazán boldoggá tette Nicole Kidmant legújabb filmje, Az arany iránytű, hiszen a fantasy-filmre nyugodtan elviheti fogadott gyermekeit is, akik így hirtelen rájöttek, hogy anyjuk híres színésznő.

"Most nyugodtan azt mondhatom a gyermekeimnek, az unokaöcséimnek és húgaimnak: 'Gyertek, nézzétek meg a filmemet!'" - nyilatkozta az ausztrál színésznő.

"Ez új élmény számomra, mert eddig általában azt kellett javasolnom a szüleiknek: 'Bármit is tesztek, ne engedjétek, hogy megnézzék a filmem!'" - mondta Nicole Kidman.

Az egyes hírek szerint első saját gyermekét váró színésznőnek két örökbe fogadott gyereke van, a 14 éves Isabella és a 12 éves Conor.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×