eur:
394.14
usd:
369.57
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Ajándékáradat az eltűnt kislány számára

Az "elképzelhető legkeményebb" karácsonyra készül a még májusban Portugáliában eltűnt Madeleine McCann családja, miközben a világ minden tájáról rengeteg jókívánság és ajándék érkezik a kislány számára.

Az ajándékáradat már nem sokkal Madeleine május 3-ai eltűnése után elindult, és a kislány megtalálásra létesített alapba is összegyűlt közel 1,1 millió font (mintegy 390 millió forint).

Noha az adakozási kedv érezhetően visszaesett, amikor a szülőket megvádolta a portugál rendőrség, a család egyik barátja szerint továbbra is rengeteg jókívánság és ajándék érkezik, nemcsak Madeleine, hanem testvérei, Sean és Amelie számára is.

A család szóvivője közölte: Gerry és Kate McCannt mérhetetlenül meghatotta a hatalmas támogatás, és remélik, hogy kislányuk karácsonykor már otthon lesz, és felbonthatja a neki szánt ajándékokat.

A szülők egyébként csendes, családias karácsonyt szeretnének, a kétéves ikrek pedig megkapják azokat a csomagokat, amelyeket nekik küldtek.

Ha az ajándékokat már nem tudnák hova tenni, egy részüket ismét jótékony célra ajánlják majd fel. Korábban már több mint kétezer játékot juttattak el Fehéroroszországba a rászoruló gyermekeknek.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×