Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Sokkoló képek Michael Jacksonról - már csak a ragtapasz tartja?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Karácsonyi bevásárlásra indult Michael Jackson. A pop egykori királyát Las Vegasban kapták lencsevégre lesifotósok. Bár az amerikai énekes megpróbálta elrejteni arcát, a felvételeken jól látszik, mennyire tönkretették a plasztikai műtétek.

Karácsonyi vásárlásra indult Las Vegasban az utóbbi időben inkább magánéletével, mintsem énekesi teljesítményével a lapokba kerülő Michael Jackson.

Az amerikai énekes mindent megtett, hogy elrejtse arcát a fotóriporterek elől, ám nem járt sikerrel. A képek (melyeket Ön is megtekinthet ide kattintva) tanúsága szerint a korábbi szexszimbólum arcát ragtapaszok borítják.

Michael Jackson szóvivője nem tudta megmagyarázni az énekes bizarr kinézetének okát, ám azt tagadta, hogy újabb plasztikai műtét nyomait takarnák a tapaszok.

"Rendkívül különösen néz ki, olyan, mintha borotválkozás közben megvágta volna magát. A ragtapaszok elhelyezése nagyon esetleges. Nagyon, nagyon különös ez az egész" - nyilatkozta a The Sun bulvárlapnak Alex Karidis brit plasztikai sebész.

A szakember szerint az egyetlen plasztikai műtét, amely az arcnak azon részeit érinti, melyeket Michael Jackson tapaszokkal borított az a lézeres ránctalanítást, de ezt a beavatkozást jellemzően 55 év fölötti embereken szokták elvégezni. Alex Karidis szerint a 49 éves Michael Jackson egyszerűen "nem elég öreg ehhez".

Az amerikai énekes egyébként három gyermekével vásárolt egy könyvesboltban, ahol három órát töltött.