Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A politikus elnökjelöltségébe kerülhet a \"szerelemgyerek\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Váltig tagadja a demokrata párt elnökjelöltségére pályázó John Edwards, hogy megcsalta haldokló feleségét. Az egykori észak-karolinai szenátornak állítólag Rielle Hunterrel volt viszonya, az asszony pedig hathónapos terhes - a pletykák szerint a politikustól.

Az Egyesült Államokban már a pletyka miatt is elveszítheti minden győzelmi esélyét John Edwards, akinek a felesége, az 58 éves Elizabeth mellrákkal küzd.

Õt csalta meg a bulvársajtó szerint az egykori szenátor a 43 éves Hunterrel, aki most gyermeket vár - méghozzá Edwards elnökjelölti kampányának egyik volt vezetője szerint a politikustól.

Andy Young ráadásul alig néhány utcára lakik Rielle Huntertől Chapel Hillben, és már fel is jelentették, mert nyomozott az asszony után. Young egy hónapja hagyta ott a szenátor kampánystábját - éppen akkor, amikor Hunter New Jersey-ből Észak-Karolinába költözött.

Hunter ügyvédjei viszont közleményben tudatták: éppen Andy Young a baba apja. A National Enquirer című lap szerint viszont az asszony a barátainak egésze más sztorit adott elő.

"Annyira szereti, hogy nem ártana neki"

"Rielle elárulta nekem, hogy viszonya volt Edwardsszal. És amikor rájött, hogy teherbe esett, azt mondta, hogy Edwards az apa. Azt is mondta, hogy Andy Young csak jó barátja, soha nem volt közöttük semmi" - nyilatkozta a lapnak név nélkül egy jól értesült forrás, amely szerint az asszony annyira szereti a szenátort, hogy semmiféle kellemetlenséget nem akar okozni neki.

A lap azt is tudni véli, hogy a pár rendszeresen tartja a kapcsolatot telefonon.

Edwards szenátor feleségénél először 2004-ben állapítottak meg rákot, a betegség márciusban újult ki. "A betegség nem gyógyítható, de teljes mértékben kezelhető" - nyilatkozta akkor Elizabeth Erwards, a házaspár pedig úgy döntött, hogy a szenátor nem lép vissza, közösen folytatják a kampányt.

A demokrata párt 2008 közepén nevezi meg elnökjelöltjét; az első, iowai előválasztás január elején kezdődik.