eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A régi barátnő felfedi Diana hercegnő titkait

Diana közeli barátnője, Lady Annabel Goldsmith eddig nem is részletekkel szolgálhat a néhai walesi hercegnő halálát vizsgáló esküdtszék előtt.

A 73 éves Lady Annabel Goldsmith-t is meghallgatják a Diana hercegnő halálát vizsgáló esküdtszék előtt. A néhai walesi hercegnő közeli barátnője arról árulhat részleteket, Diana valóban hozzá akart-e menni feleségül barátjához, Dodi Fayedhez.

Lady Annabel Goldsmith korábban azt állította, hogy felhívta Dianát egy nappal a végzetes baleset előtt, miután látta őt és Dodi Fayedet az újságok címlapjain.

"Ugye nem csináltál semmilyen butaságot, mint mondjuk a házasság?" - kérdezte a barátnő a telefonban.

"Annabell, úgy hiányzik nekem a házasság, mint egy pörsenés az arcomra" - válaszolta a hercegnő a 73 éves nő állítása szerint.

Diana hercegnő Lady Annabel Goldsmith-szel és lányával, Jemima Khannal is baráti viszonyt ápolt több éven keresztül.

Korábban az esküdtszék előtt az egyik híres párizsi ékszerüzletben dolgozó Emanuele Gobbo úgy nyilatkozott: egy előre gyártott gyűrűt vásárolt Diana hercegnőnek barátja, Dodi Fayed végzetes autóbalesetük előtt.

Az esküdtszék korábban áttekinthette Diana hercegnő és Dodi Fayed levelezését is. Ezekben a hercegnő a "világon a leginkább szeretett férfinak" nevezte barátját, aki "örömöt hozott" az életébe.

A vizsgálat során azt is megállapították, hogy Diana hercegnő nem volt állapotos a baleset idején,

Mohammed al-Fayed, Dodi édesapja meg van győződve arról, hogy fia és Diana korábban már eljegyezték egymást, és hogy a pár a brit titkosszolgálat által kivitelezett gyilkosság áldozata lett 1997 augusztusában.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×