Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Elvonóra megy, de előbb még szétdrogozza az agyát Amy Winehouse

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Újraértelmezi a fehér karácsony fogalmat Amy Winehouse: bár az énekesnő beleegyezett, hogy az ünnepek után elvonóra megy, előbb még egy elképesztően nagy partit akar adni új lakásában, sok droggal és alkohollal.

A drog- és alkoholproblémáiról hírhedté vált énekesnő megfogadta: mindent megtesz azért, hogy élete visszazökkenjen a régi kerékvágásba.

Amy Winehouse engedett stábja akaratának és a jövő év első néhány hetét elvonókúrán tölti, de feltételt is szabott: csak akkor vesz részt a programban, ha előtte még bulizhat egy óriásit.

A 24 éves énekesnő, amellett, hogy barátaival meglátogatja kedvenc kocsmáit, hatalmas karácsonyi partit szervez a nemrégiben vásárolt kelet-londoni lakásában.

Egy ismerőse szerint Amy most valóban komolyan gondolja, hogy végigcsinálja az elvonókúrát, hiszen február 10-én meg kell majd jelennie a Los Angeles-i Grammy-gálán, ahol nem akar csalódást okozni.

"Amy beleegyezett, hogy rendbe teszi az életét az újévben" - mondta a barát.

"Fel akar lépni Los Angelesben, de előbb végigpartizza a karácsonyt - ez pedig minden bizonnyal ronda ügy lesz" - tette hozzá az ismerős, aki szerint az énekesnő, amióta férje, Blake Fielder-Civil börtönben ül, sokkal rosszabb állapotban van.

"Többet drogozik, mint eddig valaha. Olyan ez neki, mintha csak meginna egy pohár teát" - magyarázta a barát.