Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A szupermodell fájdalmas bejelentése: "Többet nem meztelenkedem" - képek

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Gyermekei nyugalma érdekében többet nem kíván meztelenül fotózkodni Cindy Crawford. A 41 éves szupermodell szerint gyermekei születése teljesen megváltoztatta gondolkodását, és nem szeretné, ha az ő fényképei miatt érné kellemetlenség őket.

Nem is olyan régen történt, hogy a színész Brad Pitt összetörte rajongói szívét, amikor közölte: nem vállal több meztelen jelenetet és elképzelhető, hogy a jövőben visszavonul a filmezéstől.

Most Cindy Crawford szomorítja el a férfiakat, hiszen a szupermodell kijelentette: a jövőben nem kíván meztelenkedni a fényképeken.

A 41 éves kétgyermekes családanya éppen gyermekeivel indokolta döntését, mondván, nem szeretné, ha a róla készült képek miatt kellemetlenség érné őket.

"Mióta gyermekeim vannak, másképp tekintek a beérkező ajánlatokra. Valószínűleg többet nem meztelenkedem, hiszen van egy hatéves kislányom, és lehet, hogy emiatt belekötnének" - fogalmazott Cindy Crawford.

"Nagyon komolyan veszem a munkámat, ami egy modell szájából furcsán hangozhat. Ugyanakkor életem ezen szakaszában már csak olyan munkákat akarok elvállalni, amiket képes vagyok szenvedéllyel ellátni. Szép összeget keresek, de ez már nem motivál" - tette hozzá a 41 éves modell.

Cindy Crawfordnak két gyermeke van, a nyolcéves Presley és a hatéves Kaia. Emlékeztetőül pár kép a szupermodellről!