Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A szupersztár édesanyjának fájdalmas kifakadása: \"Sose feledd, hogy normális ember vagy\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nyílt levelet írt lányának Amy Winehouse édesanyja, aki szeretné visszakapni a lányát. Az asszony igen érzelmes hangon kéri lányát arra, hogy térjen haza, és hagyja, hogy a családja segítsen neki.

Amy Winehouse édesanyja nyílt levélben akarta biztosítani a lányát arról, hogy bárhol van, bármire is lenne szüksége, szülei mindig mögötte állnak.

A főleg drogproblémáiról hírhedt angol énekesnő édesanyjának minden oka megvan az aggodalomra, lányáról ugyanis sorra jelennek meg a cikkek, és fotók, amik kábítószeres vagy ittas állapotban mutatják.

"Mindennek ellenére a gyermekünk vagy és az is maradsz" - szögezte le az egyik brit lapban megjelent levélben Janis Winehouse, hozzátéve: férjével együtt mindent meg fognak tenni, hogy lányuk újra a régi legyen.

"Bárhol vagy és bármire van szükséged, mi éjjel-nappal itt leszünk számodra. Remélem ezt te is tudod" - folytatódik a levél.

"Nagyon meg voltunk rémülve, amikor a hét elején láttuk rólad azokat a fotókat, ahol alsóneműben voltál a hidegben a nyílt utcán, Londonban. Nagyon szerettelek volna betakarni egy meleg takaróval" - fakadt ki a levélben a sztár édesanyja.

Az asszony arra is figyelmezteti a lányát, hogy annak ellenére, hogy szupersztár lett belőle, továbbra is fiatal és sebezhető. "Sose feledd, hogy egy normális ember vagy, épp annyira erős, mint bárki más".

"Szeretnélek visszakapni és segíteni neked, hogy jobban érezd magad és erősebb legyél. Semmit nem szeretnék jobban, mint ha hazajönnél, és egy kicsit felhizlalhatnálak a süteményeimmel" - fakadt ki a levélben Amy édesanyja, aki azt állítja: bár nem kedveli lánya férjét, de ha Amy úgy érzi, hogy a férfi az élete párja, a család nem áll az útjukba.

Az énekesnő idén hat Grammy jelölést kapott. Szóvivője azt állítja: Amy kész arra, hogy fellépjen a gálán.