eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Russell Crowe lépett Brad Pitt helyére

Az ausztrál Russell Crowe veszi át az eredetileg Brad Pittnek szánt szerepet a State of Play (Államérdek) című készülő amerikai filmben. Az amerikai színész azért adta vissza a szerepet, mert nagyon zavarta, hogy folyamatosan átírják a forgatókönyvet.

Véglegessé vált, hogy Russell Crowe kapja meg Brad Pitt múlt hónapban visszaadott szerepét a State of Play (Államérdek) című, készülő amerikai filmben.

Az angol eredeti nyomán készülő amerikai változat elkészültét Brad Pitt távozása mellett a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja is veszélyezteti.

Brad Pitt múlt hónapban azért adta vissza Cal McCaffrey (a 2003-mas angol eredetiben John Simm játszotta) oknyomozó újságíró szerepét, mert elege lett a forgatókönyv állandó újraírásából, ami ráadásul az eredeti koncepciót is veszélyeztette - legalábbis az amerikai színész szerint.

Most azonban megoldódni látszik a színészválság, miután nem kisebb név, mint az Oscar-díjas ausztrál Russell Crowe váltja Brad Pittet.

Az egyelőre nem világos, hogy a filmet jegyző Universal stúdió bepereli-e Brad Pittet, azt azonban több hírforrás is megerősítette, hogy az amerikai színész pótlására Russell Crowe volt az elsőszámú jelölt.

A döntés azért is kézenfekvőnek tűnik, mivel az ausztrál színész egy másik filmet is forgat a stúdióval.
A Universal Pictures ugyanis újraforgatja a Robin Hood című klasszikus, igaz, ezúttal kicsit másként. A filmben ugyanis a nottinghami bíró egy sorozatgyilkossági ügyben nyomoz majd, amelynek fő gyanúsítottja maga Robin Hood.

"A forgatókönyv egyik erőssége az az egyszerű ötlet, hogy ezúttal a bírót tegyük meg a jó fiúvá" - jelentette ki Ethan Reiff író a lapnak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×