Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szűzanyás pendrive, motorozó Jézus és más karácsonyi giccsek - nézze meg!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Áttetsző, világítós Szűz Mária-pendrive, motorozó Jézus, bibliának álcázott laposüveg. Csak néhány azon giccses tárgyak közül, amelyek beszerezhetők az adventi időszakban. Nézze meg a BBC összeállítását!

A Ship of Fools, (Bolondok hajója) nevű szatirikus online keresztény közösségi oldal idén is összeállította a karácsonyi giccsek listáját.

Ezek között találhatunk focizó vagy motorozó Jézus-figurát, sőt, azoknak sem kell aggódniuk, akik attól tartanának, hogy nem elég szentséges a pirítósuk. Beszerezhető ugyanis egy olyan konyhai eszközt is, amelynek segítségével Szűz Máriát ábrázoló pirítóst készíthetünk magunknak.

Megvásárolható a "szent tanga" is, amelyet szintén Szűz Mária és a kis Jézus díszít.

A furcsaságok között szerepeltetnek egy bibliának álcázott dobozkát, amelyben elrejthető egy laposüveg, sőt, összeállításukból kiderül, hogy modern korunkban már a pendrive-készítőket is megihlette Szűz Mária. Legújabb világítós terméküket ugyanis róla mintázták.

A pápa kölnije

Ha a keresztények nem tudnák, hogy milyen parfümöt válasszanak, eligazítást kaphatnak, hiszen már nem csak Naomi Campbell vagy más híresség dobta piacra termékét: a pápa kölnije is kapható, amelyről azt állítják, hogy az 1878-ban elhunyt IX. Pius pápa kedvenc illatformulája alapján készült.

Az egyik legviccesebb termék az a Rómában nyomott falinaptár, amelynek hiányosan öltözött modelljei koporsók előtt pózolnak. Szintén elgondolkodtató az a játékmackó, amelynek hátán egy kizippzározható "urna" van, amelyben egy külön eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy elhamvasztott szerettünk földi maradványait őrizgessük benne.

Ha látni akarja a giccseket, kattintson ide.