eur:
392.78
usd:
366.18
bux:
66810.73
2024. április 25. csütörtök Márk

Egymillió dollárt nyert, de lehet, hogy nem kapja meg

Elképzelhető, hogy nem jut hozzá 1 millió dolláros (175 millió forintos) lottónyereményéhez egy egyesült államokbeli férfi, mivel a szelvény kitöltője felfüggesztett szabadságvesztését tölti egy bankrablás miatt, ezért eltiltották a szerencsejátékoktól.

A férfi jövőjéről egy bostoni testület hivatott dönteni, amely december 7-én tárgyalja majd az 55 éves Timothy Elliott ügyét, aki a szelvényt egy szupermarketben vette.

A férfi a nyereményét 50 ezer dolláronként vehetné fel évente. Az első részletet már meg is kapta, le is fényképezték az összegről szóló csekkel a kezében, ám a fotó mindössze két napig volt látható a szerencsejáték működtető cég honlapján.

Timothy Elliott 2006 januárjában próbált meg fegyvertelenül kirabolni egy bankot, a bíróság pedig 2006 októberében szabta ki rá a büntetést.

A próbára bocsátása alatti időszakra azonban eltiltották mindenféle szerencsejátéktól, sőt, attól is, hogy belépjen olyan helyiségekbe, ahol ilyen tevékenységeket folytatnak.

Még azokat az éttermeket sem keresheti fel, ahol kenót játszanak. Emellett arra is utasították, hogy rendszeresen jelenjen meg egy mentálhigiéniés programon.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×