eur:
393.75
usd:
365.49
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

"Balkézről" született lánya a Vészhelyzet sztárjának

Elismerte apaságát a zábrábi bíróságon, és havi 1800 dollár (308 ezer forint) gyerektartás kifizetését vállalta Goran Visnjic, akinek egy horvát nőtől született kislánya.

A Vészhelyzet szívdöglesztő Kovac doktorának sokba kerül az egyéjszakás kaland Mirela Rupiccsal; a 36 éves nő ugyanis teherbe esett, és a színész kénytelen volt elismerni, hogy ő a nyolchónapos kislány apja.

"Természetesen nem vagyok rá büszke, de vállalom a következményeit" - mondta az egyéjszakás kalandról a 35 éves Visnjic, aki azt is bevallotta, hogy részeg volt, amikor a kislány fogant. A színész nem is kért apasági tesztet, elismerte magáénak a gyereket.

Vállalta, hogy havi 1800 dollár gyerektartást fizet az anyának, aki cserében lehetővé teszi, hogy havonta egyszer láthassa a lányát.

Visnjic kilencedik éve szerepel a Vészhelyzetben, de azt tervezi, hogy az évad végén kiszáll a sikeres tévésorozatból. A horvát származású színész Los Angelesben él feleségével, Ivana Vrdoljakkal, akivel 1999-ben házasodtak össze. A házaspár tavasszal fogadott örökbe egy kisfiút.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×