Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Videó üzenetben kérte meg az énekesnő Nicolas Sarkozy kezét

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Franciaország legjobb partija lett Nicolas Sarkozy elnök, mióta hivatalosan is bejelentették, hogy elválik a feleségétől. Jelentkezőkben nincs hiány, Sarkozy még Kínából is kap házassági ajánlatot.

Nyilvánosan vallott szerelmet az egyik legnépszerűbb kínai énekesnő Nicolas Sarkozynek, s egyúttal meg is kérte a francia elnök kezét.

"Szeretném ezúton kérni Franciaország elnökét: engem válasszon. Tökéletes felesége lennék, és szeretném, ahogyan csak szeretni képes vagyok" - mondta Jang Ezs-cse abban a kínai nyelvű videó üzenetben, amelyet az egyik francia tulajdonban lévő kínai internetes oldalra tett fel. Az ajánlatról a francia sajtó is nagy terjedelemben számolt be.

A 41 éves Jang - művész nevén Namu - ismert énekes, író, televíziós személyiség és egykori modell, akinek önéletrajzi könyve felkerült a The New York Times sikerlistájára is 2003-ban. Ebben arról számolt be, milyen volt felnőni a Himalájában élő, matriarchális moszo kisebbség tagjaként.

Namu a videó üzenetben bevallotta, hogy régóta rajong "Sarkóért", nagyon tetszik neki a francia elnök bőre és a szája; "biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen csókol" - jelentette ki.

"Tudom, hogy a felesége egyáltalán nem támogatta, és azt hiszem, én sokkal jobban illek hozzá. Pont olyan lányra van szüksége, amilyen én vagyok: romantikára, táncra és dalra, amivel szórakoztathatnám."

Az Élysée palota nem kommentálta a házassági ajánlatot.