Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Fordulat helyett csalódás az eltűnt emődi kislány ügyében

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Folytatja a rendőrség a szeptember elején Emődről eltűnt kislány keresését. A rendőrök csütörtökön a kislány szülei házának kertjében lévő kutat vizsgálták át, de eredmény nélkül.

A miskolci rendőrkapitány az InfoRádiónak elmondta: vannak információik a gyermek ügyében, de ezekről nem beszélhet.

Pásztor Albert annyit mondott: ismét kivonultak a kislány szüleinek házához, és a speciális mentők segítségével kiszivattyúzták az udvaron lévő kút vizét, de eredmény nélkül.

A nyomravezetői díj továbbra is 2 és fél millió forint az ügyben.

Repülőgéppel, hőkamerákkal is keresték

A kétéves kislány még szeptember elején tűnt el a család emődi otthonából. Az eltűnése utáni napokban több tucat ember vizsgálta át azt a területet, ahová a gyerek eljuthatott.

Később repülőgépet, sárkányrepülőt is bevetetettek a keresésbe, éjszaka pedig hőkamerával figyelték a területet, és vérebbel is kutattak a gyerek után.

A miskolci rendőrkapitány korábban az InfoRádióban azt mondta: a kislány gyakorlatilag nyom nélkül tűnt el, a korábban megtalált cumi sem az övé volt.

Hollandiába vezetnek a nyomok?

Pásztor Albert kijelentette: minden lehetőséget megvizsgálnak, azt is, hogy a kislány esetleg bűncselekmény áldozata lett. Az édesanya azt nyilatkozta, hogy megfenyegették.

A rendőrség szerint a gyerek anyja vallomást tett egy hollandiai bűnügyben, ez alapján egy magyar állampolgár előzetes letartóztatásba került.