Inforádió

Meghallgatom Élő adás

"Ez ijesztő, teljesen rémisztő!"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Különös vallomással állt elő Kiera Knightley. A színésznő bevallotta: annyira retteg a partiktól, hogy sokszor a legszívesebben távol maradna tőlük.

Gyűlöli a partikat Keira Knightley, aki beismerte: elsősorban attól fél, hogy nem megfelelően öltözik majd fel és kritizálhatják választása miatt.

"Ez ijesztő. Teljesen rémisztő. Mindenki imád csinosan felöltözni, én is, ugyanakkor rettegek" - mondta a színésznő.

"Mielőtt a nyilvánosság elé lépnék mindig stresszelek, ám ha egyszer már a reflektorfényben állok, akkor minden rendben. Ugye, ez ellen nincs mit tenni?" - tette fel a kérdést Keira Knightley.

A színésznő nem először beszél bizonytalanságáról. Korábban a komoly kritikai elismerést hozó filmje, a Vágy és vezeklés kapcsán nyilatkozott.

A színésznő akkor a rá nehezedő nyomás miatt panaszkodott a Vogue című magazinnak adott interjúban. Amikor a riporter az iránt érdeklődött, hogy mennyire érzi jogosnak a panaszait, miközben hatalmas posztereken pózol jóformán meztelenül, így válaszolt: "Természetesen ki akarom élvezni a sikert az utolsó cseppig. Ki ne akarná? Mutasson nekem egyetlen ilyen embert!" - vágott vissza Keira Knightley.

A színésznő megvédte a film egyik, sokat kritizált plakátját is, melyen majdnem teljesen meztelenül látható. Keira Knightley szerint azt az unokáinak is szívesen megmutatja majd, hozzátéve: azzal, hogy vállalta a fotókat, megpróbált a teste miatt érzett bizonytalanságán is túljutni.