eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

"Ez ijesztő, teljesen rémisztő!"

Különös vallomással állt elő Kiera Knightley. A színésznő bevallotta: annyira retteg a partiktól, hogy sokszor a legszívesebben távol maradna tőlük.

Gyűlöli a partikat Keira Knightley, aki beismerte: elsősorban attól fél, hogy nem megfelelően öltözik majd fel és kritizálhatják választása miatt.

"Ez ijesztő. Teljesen rémisztő. Mindenki imád csinosan felöltözni, én is, ugyanakkor rettegek" - mondta a színésznő.

"Mielőtt a nyilvánosság elé lépnék mindig stresszelek, ám ha egyszer már a reflektorfényben állok, akkor minden rendben. Ugye, ez ellen nincs mit tenni?" - tette fel a kérdést Keira Knightley.

A színésznő nem először beszél bizonytalanságáról. Korábban a komoly kritikai elismerést hozó filmje, a Vágy és vezeklés kapcsán nyilatkozott.

A színésznő akkor a rá nehezedő nyomás miatt panaszkodott a Vogue című magazinnak adott interjúban. Amikor a riporter az iránt érdeklődött, hogy mennyire érzi jogosnak a panaszait, miközben hatalmas posztereken pózol jóformán meztelenül, így válaszolt: "Természetesen ki akarom élvezni a sikert az utolsó cseppig. Ki ne akarná? Mutasson nekem egyetlen ilyen embert!" - vágott vissza Keira Knightley.

A színésznő megvédte a film egyik, sokat kritizált plakátját is, melyen majdnem teljesen meztelenül látható. Keira Knightley szerint azt az unokáinak is szívesen megmutatja majd, hozzátéve: azzal, hogy vállalta a fotókat, megpróbált a teste miatt érzett bizonytalanságán is túljutni.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×