Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A díva várandós és meztelen - nézze meg!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Megmutatja pocakját a világnak a várandós Christina Aguilera: a meztelen énekesnőről készült fotók az egyik amerikai női magazin januári számában jelennek majd meg.

Az, hogy az énekesnő várandós, csak amerikai turnéja közben derült ki, Christina Aguilera ugyanis úgy koncertezett, hogy egy, a gyermeke szívverését ellenőrző készüléket viselt.

"Azt terveztük, hogy a turném után próbálkozunk majd" - idézte az énekesnőt a hollywoodi pletykák közlésére szakosodott internetes oldal, a Perez Hilton.

Christina Aguilera hozzátette: azért hagyott fel a fogamzásgátló tabletta szedésével, mert úgy hallotta, érdemes pihentetnie a szervezetét, mielőtt megpróbálna teherbe esni.

"Paranoiás voltam" - jelentette ki a díva, amikor arról kérdezték, miért viselt szívmonitort a koncertjein.

"Sok dolog alakulhat rosszul, bárki elcsúszhat, bárki eleshet, megüthettem volna magam. Semmi pénzért nem tettem volna kockára a gyermekem egészségét a turné miatt" - jelentette ki Christina Aguilera.

Mint mondta, nem akarta felhívni a rajongók figyelmét az állapotára, zenekarának és táncosainak is csak azért árulta el, hogy babát vár, mert biztosnak kellett lennie abban, hogy mellette állnak.

Az énekesnő beszélt arról is, miért nem jelentette be, hogy hamarosan gyermeke születik.

"Mivel nem mondtam semmit, az emberek azt gondolták, hogy valami nagy, sötét titkot őrzök, pedig ilyesmiről szó sem volt. Egyszerűen csak nem nyilatkoztam. Nem mondtam, hogy 'hé, emberek, gyereket várok!'. Nem vagyok olyan lány" - magyarázta Christina Aguilera.

A várandós énekesnőről készült pikáns fotókat itt megnézheti.