eur:
392.82
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Ikrei születtek a 60-as évek rajongott énekesének

Ikrei születtek a Manfred Mann zenekar egykori énekesének. A 63 éves Mike d'Abo felesége tizenöt esztendőn át próbált teherbe esni, végül 41 évesen egy kislánnyal és egy kisfiúval ajándékozta meg a párját.

Mike d'Abo és neje, Lisa tizenegy éve házasodtak össze, korábban pedig négy évig éltek együtt, gyermekük azonban nem született.

A 41 esztendős Lisa azonban nemrég ikerpárt szült: egy kislányt, akit Ellának, és egy kisfiút, akit Louisnak neveztek el.

"Megdöbbentünk, amikor közölték, hogy ikreink lesznek. Ez olyan, mint egy csoda" - lelkendezett Mike d'Abo, aki reméli, hogy láthatja felnőni a gyerekeit.

"Tizenöt éve próbáltunk családot alapítani, és nem maradt túl sok esélyünk" - tette hozzá a Manfred Mann zenekar egykori tagja, aki 1966 és 1969 között énekelt a bandában.

Mike d'Abo elárulta, hogy kisfiát a legjobban a hangjával tudja megnyugtatni. "Louis nagyon szereti, ha énekelek. Ha hisztizik, csak belekezdek egy dalba a repertoáromból, ami rögtön lecsendesíti" - mesélte a büszke apa, akinek korábban már három gyermeke született.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×