eur:
392.53
usd:
365.88
bux:
66794.54
2024. április 25. csütörtök Márk

Tündérmese az iskolából

Már az első iskolai csoportképük készítésekor is egymás mellett ült, 23 évvel később pedig összeházasodott a plymouth-i Eggbuckland Vale általános iskola két diákja.

Négyévesen látta meg először egymást Amy Blount és Neil Bellamy az első általános iskolai tanítási napon, több mint két évtizeddel később pedig össze is kötötték az életüket.

"Az ember sosem gondolná, hogy ilyesmi előfordulhat. A barátaink szerint nagyon kedves és romantikus történet" - mondta a marketingesként dolgozó Amy Blount.

"Fogalmam se volt, amikor először iskolába mentem, hogy a jövendőbelim mellett fogok majd ülni" - mondta a 27 éves nő, aki szerint puszta véletlen volt, hogy néhány hónappal később, az első osztálykép készítésénél egymás mellé kerültek.

A pár vőfélye is egy osztályba járt velük az általános iskolában.

"Neil mindig az osztály bohóca volt, és ma is tudja, hogyan nevettessen meg. Barátok voltunk, ismertük egymást, de nem jártunk együtt egészen hatodikig a gimnáziumban" - emlékezett vissza Amy Blount.

Amy és Neil a középiskolában külön csoportba került, kapcsolatuk csaknem megszakadt, amikor azonban az érettségire kezdtek készülni, hasonló tantárgyakat választottak: földrajzot és drámát.

"A drámaórák miatt kezdtünk járni, mivel együtt mentünk színházba és partnerek is voltunk néhány darabban" - mondta Amy Blount.

Aztán egy este, amikor egy unalmas darabot kellett volna végigszenvedniük, Neil Bellamy egy szál rózsával érkezett a színház elé, a szerelmesek pedig azóta elválaszthatatlanok.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×