eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Négyes baleset okoz káoszt az M0-áson - drámai képek

Két kamion és két kisteherautó ütközött össze az M0-áson az M5-ös autópálya lehajtója előtt - értesült az InfoRádió. A körgyűrűn teljes az útzár, hatalmas a torlódás.

Két kamion és két kisteherautó karambolozott kedd délután az M0-ás körgyűrűn az M5-ös autópálya lehajtója előtt - értesült az InfoRádió.

A balesetben egy ember súlyosan, három könnyebben sérült meg. A karambol miatt teljes az útzár az M0-on, hatalmas a torlódás.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: az ütközés következtében az egyik furgon az árokba fordult, a másik részben a szalagkorláton, részben az árokban, részben az útburkolaton van. Utóbbi járműbe egy ember beszorult.

A kamionosok közül ketten sérültek meg könnyebben - mondta Molnár Péter, aki kiemelte: a Szeged felé vezető oldalon a teljes útzár akár kora estig is eltarthat.

"Nagy mennyiségű gázolaj is az útburkolatra került, azaz a roncsolódott járművek elszállítása után még a burkolatot is meg kell tisztítani" - hangsúlyozta a szóvivő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×