eur:
393.9
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Egymást vigasztalták a meggyilkolt lányok szülei

Virágot vitt Vicky Hamilton édesapja arra a helyre, ahonnan meggyilkolt lánya maradványai előkerültek. Az apa felkereste Peter Tobin egykori házát, azt a helyet, ahol a sorozatgyilkos elásta áldozatát.

Peter Tobint nagyjából két hete vádolták meg Vicky Hamilton megölésével. A lány 1991 februárjában tűnt el 15 éves korában, azóta csak most bukkantak a nyomára.

Maradványait azonban nemrég megtalálták egy sorozatgyilkos, Peter Tobin egykori házában, ahol azonban más áldozatok maradványai is el voltak rejtve. Az épület jelenlegi lakói el is hagyták a kísértetházat, ahol a jelenleg 61 éves gyilkos 1991-ben élt egy rövid ideig.

A férfi jelenleg is börtönben ül, egy lengyel diáklány megöléséért ugyanis életfogytiglani büntetést kapott.

A házból előkerült egy másik, 1991-ben 18 éves lány holtteste is, Dinah McNicol édesapja múlt héten kereste fel a kísértetházat.

Michael Hamilton nagyjából negyedórát töltött a helyszínen. Egy hölgy és egy katonai egyenruhás férfi társaságában virágot helyezett el a kertben.

A két szülő már találkozott egymással. Dina McNicol édesapja azt mondta: jó volt egy olyan emberrel beszélni, aki pontosan tudja, hogy mit érezhet.

A "horrorházban" mostanáig egy hattagú család lakott, akik a rendőrségtől tudták meg, hogy korábban mi is zajlott az épületben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×