Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Egymást vigasztalták a meggyilkolt lányok szülei

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Virágot vitt Vicky Hamilton édesapja arra a helyre, ahonnan meggyilkolt lánya maradványai előkerültek. Az apa felkereste Peter Tobin egykori házát, azt a helyet, ahol a sorozatgyilkos elásta áldozatát.

Peter Tobint nagyjából két hete vádolták meg Vicky Hamilton megölésével. A lány 1991 februárjában tűnt el 15 éves korában, azóta csak most bukkantak a nyomára.

Maradványait azonban nemrég megtalálták egy sorozatgyilkos, Peter Tobin egykori házában, ahol azonban más áldozatok maradványai is el voltak rejtve. Az épület jelenlegi lakói el is hagyták a kísértetházat, ahol a jelenleg 61 éves gyilkos 1991-ben élt egy rövid ideig.

A férfi jelenleg is börtönben ül, egy lengyel diáklány megöléséért ugyanis életfogytiglani büntetést kapott.

A házból előkerült egy másik, 1991-ben 18 éves lány holtteste is, Dinah McNicol édesapja múlt héten kereste fel a kísértetházat.

Michael Hamilton nagyjából negyedórát töltött a helyszínen. Egy hölgy és egy katonai egyenruhás férfi társaságában virágot helyezett el a kertben.

A két szülő már találkozott egymással. Dina McNicol édesapja azt mondta: jó volt egy olyan emberrel beszélni, aki pontosan tudja, hogy mit érezhet.

A "horrorházban" mostanáig egy hattagú család lakott, akik a rendőrségtől tudták meg, hogy korábban mi is zajlott az épületben.