eur:
392.26
usd:
366.96
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A főügyész már lemondott arról, hogy a kislány élve kerül elő

A portugál főügyész nem tartja valószínűnek, hogy a májusban elrabolt brit kislány még életben lenne. Fernando Pinto Moreiro szerint ebben jelentős része lehet az ügyet kísérő óriási médiaérdeklődésnek.

A főügyész a Viaso című portugál magazinnak azt mondta, hogy Madaleine McCann valószínűleg már halott.

A kislány május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luzból, ahol szüleivel és ikertestvéreivel nyaralt. A helyi rendőrség a szülőket gyanúsította meg azzal, hogy véletlenül megölték gyermeküket, majd eltüntették a holttestét.

Madeleine szülei, akik hatalmas sajtókampányt indítottak eltűnt lányuk visszaszerzése érdekében, visszautasították ezeket a vádakat.

Fernando Pinto Moreiro a lapnak adott nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy nincs az az emberrabló, aki a reménybeli váltságdíjért életben hagyná a négyéves kislányt, azután, hogy a gyerek fotóját már az egész világ ismeri.

A legfőbb ügyész által elmondottak nagyon elkeserítették Kate és Gerry McCannt.

Szóvivőjük, Clarance Mitchell kijelentette: továbbra is bíznak abban, hogy a kislányuk életben van, hiszen ezzel ellentétes bizonyíték még nem került elő.

A 24 Horas című portugál lap arról adott hírt, hogy információi szerint a rendőrség lezárni készül a nyomozást Madeleine McCann ügyében.

Továbbra is a szülők az első számú gyanúsítottak a lány holttestének eltüntetésében. Nem a haláláért, mert az valószínűleg véletlenül volt - mondta egy rendőrségi forrás az újságnak.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×