eur:
395.05
usd:
371.11
bux:
65184.06
2024. április 19. péntek Emma

"Vámpír vagyok, és kiszívom a véred" - videó

Újabb részletek kerültek napvilágra az angol diáklány perugiai meggyilkolásának negyedik gyanúsítottjáról. Az elefántcsontparti-olasz kettős állampolgárságú Rudy Hermann Guedéről egy meglehetősen bizarr felvétel is található az interneten.

A férfit kedden vették őrizetbe Németországban, amikor egy vonaton jegy nélkül utazott. Mivel nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellene, hamarosan Olaszországba viszik.

Rudy Hermann Guede véres ujjlenyomatát megtalálták a november 1-jét megelőző éjszakán az olaszországi Perugiában meggyilkolt Meredith Kercher párnáján. A férfi nem sokkal a gyilkosság után eltűnt a városból, barátainak azt mondta, hogy Milánóba megy táncolni.

A nyomozók korábban e-mailek alapján azonosították a tartózkodási helyét, majd egyikük a Facebook közösségi portálon kapcsolatba lépett vele, a barátjának adta ki magát, és rávette, hogy menjen vissza Olaszországba.

A visszaúton jegy nélkül utazott, és bár az ellenőrnek még hamis adatokat diktált be, a rendőrök megállapították a valós kilétét.

Bizarr felvétel

Még az őrizetbe vétele előtt felkerült róla egy meglehetősen furcsa videó, amelyen a férfi alkohol és/vagy kábítószer befolyása alatt meglehetősen nehezen érthető angolsággal egyebek mellett azt mondja: "Ó mama! Vámpír vagyok, Drakula vagyok, ki fogom szívni a véredet".

Az olasz sajtó szerint Rudy Hermann Guedét korábban többször is elítélték kábítószer-terjesztés miatt.

Csalódást okozott

A férfi ötéves kora óta élt Perugiában, egy olasz család fogadta örökbe. Apja, Paolo Caporali a Repubblica című olasz lapnak nyilatkozott a fiatalemberről: "Felesleges lenne elhallgatnom, hogy Rudy csalódást okozott. Azt reméltem, hogy tudok neki segíteni a jövője felépítésében, azt hittem, lehetőséget adtam neki. De ahogy a hónapok teltek, rájöttem, hogy tévedtem, és hogy a reményem csupán önálltatás."

"Azt mondta, hogy iskolában van, de nem ment be az órákra. Inkább a tévé előtt töltötte a napot, vagy videójátékokkal játszott. Nem volt túl nagy kedve a tanuláshoz, a munkához még kevesebb" - tette hozzá Paolo Caporali.

Közben kiengedték az előzetes letartóztatásból a kongói Diya Patrick Lumumbát, akire a gyilkossági ügyben semmilyen terhelő tárgyi bizonyítékot nem találtak, de a másik két gyanúsított, az amerikai Amanda Knox és annak olasz barátja, Raffaele Sollecito is terhelő vallomást tett ellene.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×