Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Tom Cruise kopasz, kövér és nagyon dühös - nézze meg!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Jogi lépéseket fontolgat Tom Cruise, miután az interneten olyan képek terjedtek el róla, melyeken kopasz és kövér filmmogulként pózol. A színészt nem a képeken látható külső zavarja, hanem az, hogy azok egy, a rajongóknak meglepetésnek szánt szerepéből származnak.

A hírek szerint nagyon felbosszantotta magát Tom Cruise, amikor kiderült, hogy képek jelentek meg az interneten egy új film, a Tropic Thunder forgatásáról. A Ben Stiller rendezésében és főszereplésével

készülő komédia 2008 egyik nagy sikerének ígérkezik, ám a hivatalos stáblistán nem szerepel Tom Crusie neve.

A filmben szerepel még Robert Downey jr., Jack Black, és Nick Nolte is. Tom Cruise-t viszont nem véletlenül nem találhatják a film stáblistáján, szereplése ugyanis meglepetés lett volna a rajongóknak.

A moziban Tom Crusie (aki produkciós partnerével, Paula Wagnerrel egy éve vette át a legendás United Artists filmstúdió irányítását) egy kopasz, kövér filmmogult alakít majd, ám a lesifotósok most elrontották a rajongók örömét - állítja a színész.

"Mr. Cruise szereplése világszerte meglepetés lett volna rajongóinak. A paparazzók most elrontották a mozijárók örömét" - jelentette ki a színész egyik képviselője.

A film másik szereplője, Jack Black is felháborodott: "Hihetetlen, hogy kiszivárgott. Tom nem lesz túl vicces ebben a filmben. Titoknak kellett volna maradnia, végül mégis kiderült" - nyilatkozta az MTV-nek.