eur:
394.95
usd:
371.53
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Lelőtte a mentős a tolvajt - aztán megmentette az életét

Szerencséje volt annak a tolvajnak, akit hosszú üldözés után kaptak el a rendőrök az Egyesült Államokban. Egyikük ugyan többször rálőtt, de aztán megmentette az életét, mert mellékállásban rohammentősként dolgozik.

A férfit a rendőrök üldözték, mert kirabolt egy benzinkutat Michigan államban. Az üldözők egyike egy iraki veterán volt, aki a háborúban mesterlövészként szolgált, ma viszont már a helyi seriff irodájában, másodállásban pedig rohammentősként dolgozik.

Az üldözés végén leszorították az útról a gyanúsított autóját, a tiszt pedig ráparancsolt, hogy dobja el a fegyvert. Mivel nem fogadott szót, a tiszt többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

"Azt tette, amire kiképezték: védte a közösséget és életeket mentett. Nagyon büszke vagyok rá" - nyilatkozta az eset után Robert J. Pickell seriff, aki elmondta: miután a gyanúsított a golyóktól találva összeesett, helyettese előkapta az elsősegély-táskáját, és megmentette a bűnös életét.

A rendőrség nem hozta nyilvánosságra sem a mentős, sem a gyanúsított nevét. Csak annyit mondtak róla, hogy 28 éve körüli, és az elsősegélynyújtás után kórházba szállították, ahol a sebészek elvégezték rajta a szükséges műtétet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×