eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Iskolában tanít a pornókirálynő

A bírálatok hatására felfedte valódi kilétét és "polgári" foglalkozását egy internetes pornósztár: Madameweb, azaz Anna Ciriani olaszt tanít az Itália északkeleti részén fekvő Pordenonéban.

Anna Ciriani azt állítja, hogy az iskolában ő a profizmus mintaképe, mindig mértéktartóan öltözködik, és még véletlenül sem provokálja a gyerekeket. Másodállását tekintve azonban valóban a virtuális pornóiparban érdekelt, a főszereplésével készített, a keménypornó műfajába tartozó felvételek több tucat oldalról tölthetők le.

Igazság szerint a pordenonei iskolában évek óta tudnak a dologról, 2002-ben ugyanis az egyik diák belebotlott Madameweb egyik videójába, néhány képet kinyomtatott, és kiplakátolta velük a mosdót.

Anna Ciriani azóta is zavartalanul folytatta párhuzamos életét, egyre nagyobb pornósikerei miatt azonban ennek hamarosan vége szakadhat. Októberben részt vett a berlini nemzetközi pornófesztiválon, a La Repubblica című olasz lap beszámolója szerint az ő fellépése volt az esemény egyik fénypontja.

Madameweb sikere nem maradt észrevétlen szűkebb hazájában sem. Egyik férfi kollégája a blogjában azt írta: "Madameweb mindig nagyon kedves, senki el sem tudná képzelni, hogy egyszerre száz férfival szeretkezik, óvszer nélkül".

Anna Ciriani védelmébe vette a kettős életét, szerinte az értékeket elsősorban a szülőknek kell átadniuk a gyermekeknek, a tanárok nem helyettesíthetik az apákat és anyákat, utóbbiaknak kell viselkedésmintát adniuk.

Az iskola egyelőre nem jelezte, hogy lépéseket tenne Anna Cirianival szemben.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×